NIEUWS

Recente berichten

8 Jul 2016

| Geschreven door:

Hier is hij dan; de nieuwe website voor De Plu. Na een tumultueus jaar met fusies, beleidsveranderingen en technologische ontwikkelingen kunnen we eindelijk zeggen dat we een nieuwe weg zijn ingeslagen. Positief, vol passie en vooral met plezier in ons werk. Dat willen...

Please reload

Volg ons
  • Facebook - White Circle

July 2, 2020

June 30, 2020

June 30, 2020

June 26, 2020

June 25, 2020

February 6, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Kakelverse website

8 Jul 2016

| Geschreven door:

Hier is hij dan; de nieuwe website voor De Plu. Na een tumultueus jaar met fusies, beleidsveranderingen en technologische ontwikkelingen kunnen we eindelijk zeggen dat we een nieuwe weg zijn ingeslagen. Positief, vol passie en vooral met plezier in ons werk. Dat willen we met deze nieuwe website ook tot uiting brengen. 

 

Kijk rustig rond. Sommige zaken zijn nog in ontwikkeling,

maar schroom niet om uw feedback te geven. Alvast een fijne vakantie!

 

Hartelijke groet,

Team van De Plu

 

 

Please reload

©