top of page

Vacature Startend Manager


Wij zijn voor twee van onze locaties in Schijndel op zoek naar een:

Startend Manager (M/V)

(20-22 uur per week)

Binnen ons managementteam is ruimte voor een startend manager. We bieden je een uitdagende baan waarin ruimte is voor groei en ontwikkeling. Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van twee locaties. Daarnaast denk je als MT-lid mee en lever je input voor de beleidsontwikkelingen van de gehele organisatie. Je vertaalt het vastgestelde beleid in concrete jaarplannen en locatie werkplannen. Je geeft leiding aan 8-12 medewerkers. Binnen het zgn. Educatieve Basis Centrum (EBC) werk je samen met de het basisonderwijs. Je bent aanspreekpunt voor ouders. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur de opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang)

  • Op zoek naar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

  • Gedreven, pragmatisch, doorzetter, leergierig, communicatief vaardig, flexibel en daadkrachtig

  • Ondernemende, energieke en pro-actieve werkhouding

  • Communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur de opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang). Ervaring als pedagogisch medewerker is geen pré, maar vinden we wel een pluspunt. Je bent bekend met de wettelijke kaders en eisen van de kinderopvang. Je bent in staat visie en beleid op een duidelijke en positieve manier over te brengen op anderen. Je communiceert op een heldere en open manier met je team, ouders en samenwerkingspartners. Je beschikt over een mix van mens- en resultaatgerichtheid, bent flexibel en staat voor kwaliteit.

Ons Aanbod

Wij bieden je een startersfunctie waarin je jouw talenten kunt ontwikkelen binnen een dynamische organisatie waar pedagogische kwaliteit, ontwikkeling en samenwerking centraal staan. Je werkt zelfstandig, maar wel binnen een team en met voldoende begeleiding. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, omdat het een startersfunctie betreft wordt je gesalarieerd volgens schaal 7.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf hierin? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 17 augustus a.s. naar sollicitatie@deplu.org t.a.v. mw. G. van Daalen. Wil je eerst meer weten, neem contact op via tel. 073-7502840.

NIEUWS

bottom of page