© 

NIEUWS

Recente berichten

3 Oct 2016

| Geschreven door:

De week van de opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Een positieve benadering staat hierbij voorop. Dit jaar gaat de week van de opvoeding over contact tussen opvoeders en professionals. Net als voorgaande ja...

Please reload

Volg ons
  • Facebook - White Circle

February 6, 2020

April 11, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Vandaag is de week van de opvoeding gestart!

3 Oct 2016

| Geschreven door:

 

De week van de opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Een positieve benadering staat hierbij voorop. Dit jaar gaat de week van de opvoeding over contact tussen opvoeders en professionals. Net als voorgaande jaren besteedt de Plu hier ook dit jaar aandacht aan. We doen dit in combinatie met het Puk thema: Welkom Puk!

 

Opvoeden, blijf in contact en doe het samen! Voor meer informatie, leuke en interessante tips en opvoedtricks ga naar: www.weekvandeopvoeding.nl.

 

 

Please reload