top of page

Cupcakes bakken voor schoolboeken en krijtjes: BSO kinderen van de Plu doen mee aan de 1e landelijke


Donderdag 20 oktober 2016 is de eerste landelijke Aan de Bakdag. Meer dan 10.000 kinderen van 500 BSO’s in heel Nederland gaan bakken, versieren en verkopen voor SOS Kinderdorpen. Met de verkoopopbrengst ondersteunen ze een basisschool in Ivoorkust.

Deze week gaan de BSO kinderen van BSO de Heidebloem, BSO de Kikker, BSO de Toverbal en BSO de Zonnestraal aan de bak.

Het bak-initiatief steunen, dat kan!

De verkoop van de zelfgebakken cupcakes vindt plaats bij de BSO’s. Betalen kan eenvoudig door bakdag te sms’en naar 4333 (donatie van € 2 per sms). Maar contant betalen kan natuurlijk ook (alleen gepast geld). Dr. Oetker, die dit bak-initiatief ondersteunt verdubbelt de opbrengst tot een maximum van 35.000 euro. Met de opbrengst helpen de BSO’s de ruim 200 kinderen van SOS basisschool in Aboisso, Ivoorkust. De steun van de BSO’s in Nederland maakt dat allemaal mogelijk.’

NIEUWS

bottom of page