NIEUWS

Recente berichten

17 Mar 2017

| Geschreven door:

Op 25 maart vindt er weer een landelijke Opschoondag plaats. Een initiatief van Supporter van Schoon! Natuurlijk besteden wij hier ook aandacht aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen zich bewust zijn van hun invloed op een schone omgeving. In de week van...

Please reload

Volg ons
  • Facebook - White Circle

February 6, 2020

April 11, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Landelijke opschoonweek

17 Mar 2017

| Geschreven door:

 

Op 25 maart vindt er weer een landelijke Opschoondag plaats. Een initiatief van Supporter van Schoon! Natuurlijk besteden wij hier ook aandacht aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen zich bewust zijn van hun invloed op een schone omgeving. In de week van 20 t/m 24 maart houden wij een actieweek bij alle buitenschoolse opvanglocaties.

Recyclen, activiteiten met kosteloos materialen en het inzamelen van zwerfafval staan deze week centraal! Denken jullie eraan om oude kleren aan te trekken?

Please reload

©