NIEUWS

Recente berichten

7 Nov 2017

| Geschreven door:

De samenwerking tussen Milo en de Kameleon is goed gestart! Vorige week was de aftrap waarbij Milo met een aantal kinderen kwam interactief voorlezen bij de blauwe groep. Het verhaal ging over een draak die gezond wilde eten. Wat heeft de draak gesmuld van het lekkere,...

Please reload

Volg ons
  • Facebook - White Circle

July 2, 2020

June 30, 2020

June 30, 2020

June 26, 2020

June 25, 2020

February 6, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Interactief voorlezen groot succes!

7 Nov 2017

| Geschreven door:

De samenwerking tussen Milo en de Kameleon is goed gestart! Vorige week was de aftrap waarbij Milo met een aantal kinderen kwam interactief voorlezen bij de blauwe groep. Het verhaal ging over een draak die gezond wilde eten. Wat heeft de draak gesmuld van het lekkere, gezonde eten dat hij samen met de kinderen heeft gemaakt.

 

Deze week zijn de oudste kinderen van de Kameleon op bezoek geweest bij Milo. In het begin was dit wel een beetje spannend, maar al snel was het ijs gebroken en ging iedereen rondkijken en samen spelen. En als verrassing kregen we ook nog een boek mee om bij de Kameleon te lezen: "Karel en zijn nieuwe vriendje".

 

Dank jullie wel nieuwe vriendjes van Milo!

Komen jullie de volgende keer weer bij ons spelen?

 

 

Stichting Milo zijn onze buren van de Kameleon en leren kinderen initiatief te nemen in communicatie (KLINC). Door middel van dit programma helpen zij kinderen met een meervoudig communicatieve beperking hun mogelijkheden te versterken. Meer informatie over dit programma is hier te vinden.

 

 

De Kameleon en Stichting Milo gaan samen op onderzoek uit hoe we deze samenwerking verder vorm kunnen gaan geven.

 

 

Please reload

©