top of page

De Plu bakt voor Serious Request


3FM Serious Request 2017 haalt dit jaar geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen hen weer thuis. Meer informatie over het goede doel kunt u hier vinden: https://www.rodekruis.nl/nieuwsbericht/3fm-serious-request-2017-brengt-verscheurde-families-weer-samen/

De Plu draagt hier graag een steentje aan bij door deze week te bakken met de kinderen. Kinderen gaan op locatie iets lekkers bakken om zo in actie te komen voor deze vermiste kinderen.

Doet u mee?

U kunt deze week bij de meeste locaties het lekkers kopen door een donatie te doen voor Serious Request. Welk bedrag en of u doneert is aan u. Dit kan via onderstaande link of door middel van de donatie box die op locatie te vinden is.

Bekijk onze actiepagina en doneer: https://kominactie.3fm.nl/actie/de-plu-bakt

bottom of page