NIEUWS

Recente berichten

26 Feb 2018

| Geschreven door:

Dit schooljaar zijn we gestart met het thema ‘Op pad met Puk’. Met dit thema willen we jonge kinderen en hun ouders leren veilig gebruik te maken van het verkeer. Gemeente Meierijstad heeft het mogelijk gemaakt dat een aantal locaties van de Plu zich hebben kunnen cert...

Please reload

Volg ons
  • Facebook - White Circle

July 2, 2020

June 30, 2020

June 30, 2020

June 26, 2020

June 25, 2020

February 6, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Hoera! Plu locaties behalen ‘Groen Licht’ verkeersveiligheids label!!

26 Feb 2018

| Geschreven door:

Dit schooljaar zijn we gestart met het thema ‘Op pad met Puk’. Met dit thema willen we jonge kinderen en hun ouders leren veilig gebruik te maken van het verkeer. Gemeente Meierijstad heeft het mogelijk gemaakt dat een aantal locaties van de Plu zich hebben kunnen certificeren voor verkeersveiligheid. Dit door middel van het ‘Jongleren in het Verkeer’ project.

 

Met zijn allen hebben we ons best gedaan om het label van ‘Groen licht’ in de wacht te slepen. We zijn geslaagd! Vorige week hebben de locaties de Kikker, de Vlinder en de Zonnestraal het label in ontvangst mogen nemen van wethouder Harry van Rooijen.

Please reload

©