top of page

Gesloten: Vacature manager kinderopvang

Sta jij te springen om onze teams tot een hoger level te brengen? Ben je bereid door het vuur te gaan voor pedagogische kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de operationele aansturing van vier van onze locaties zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste manager kinderopvang.

Functieomschrijving

Als manager bij onze organisatie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van vier van onze locaties. Daarnaast denk je als lid van het MT mee in de beleidsontwikkelingen van de organisatie en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het vastgestelde beleid binnen de locaties die je aanstuurt.

De locaties die je aanstuurt bieden zowel kdv, po als bso. Je bent in staat om op een inspirerende wijze leiding te geven en schept voorwaarden waarin medewerkers het beste tot hun recht komen. Je vervult daarbij ook de rol van pedagogisch coach. Je geeft leiding aan circa 20-25 medewerkers. Voor ouders ben je aanspreekpunt, je neemt deel aan externe overleggen en rapporteert aan de directeur.

Hoe ziet je dag eruit?

Dit doe je allemaal vanuit ons centraal kantoor waarin je samenwerkt met een klein team van collega’s. Bij binnenkomst check je je mail, handelt een aantal facilitaire zaken af en maakt de notulen van het locatieoverleg eerder die week. Je overlegt met je collega manager Kelly over een beleidsplan dat aangepast moet worden. Dan is het alweer tijd voor de lunch. Daarna ga je naar één van je locaties. Daar ga je in overleg met de directeur van de basisschool over het verder vormgeven van de samenwerking. Na dit overleg stap je de BSO binnen waar de kinderen je enthousiast begroeten. Een van de medewerkers heeft je gevraagd die middag een kind te observeren. Je bespreekt samen wat het beste is voor dit kind en coacht het team op hun pedagogisch handelen daarin. Onderweg naar huis valt je op dat de dag voorbij gevlogen is.

Profiel

Je bent een ervaren en ondernemende manager op HBO niveau, die beschikt over pedagogische kennis. Daarnaast heb je ervaring in de aansturing van groepen medewerkers en vind je het een uitdaging om pedagogisch medewerkers te stimuleren en te motiveren om hun talenten te benutten. Je bent sociaal en communicatief vaardig, proactief, beschikt over een goede mix van mens- en resultaatgerichtheid, bent flexibel en wilt graag kwaliteit leveren. Je ziet meerwaarde in het samenwerken met externe partijen zoals het onderwijs.

Aanbod

Wij bieden je een verantwoordelijke en afwisselende functie, waarin je niet alleen uitgedaagd wordt bij te dragen aan het operationele proces maar waar ook volop ruimte is voor jouw inbreng op beleidsmatig niveau.

Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Kinderopvang. De functie is ingeschaald op grond van ervaring. Uren in overleg: 32-36 uur. Standplaats Schijndel.

Solliciteren?

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je sollicitatie voor 1 september a.s. naar sollicitatie@deplu.org t.a.v. mw. M. Evers.

Heb je vragen? Bel dan met Kelly Troeijen (manager) via 06-15141312 of stuur een email naar sollicitatie@deplu.org. Zijn wij ook enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een goed gesprek in week 38-39.

bottom of page