top of page

Ook de Plu gegrepen door het coronavirus

Het coronavirus heeft Nederland in z’n greep - en dus ook Kinderopvang de Plu. De overheid heeft besloten dat alle scholen en kinderopvang dicht moeten tot en met zeker 6 april. Dit betekent ook veel voor onze organisatie.

Zoals gezegd: we moeten dicht. Aan alle Nederlanders is gevraagd om - indien mogelijk - thuis te werken en kinderen niet naar de opvang te brengen. Alleen ouders die beiden een vitaal beroep hebben (denk aan zorgverleners, leraren, medewerker openbaar vervoer), kunnen hun kind of kinderen naar de kinderopvang brengen. Benieuwd om welke beroepen het gaat? Zie hier een overzicht.

Door deze regel heeft De Plu besloten om twee locaties open te houden: kinderen van ouders met vitale beroepen kunnen terecht bij De Vlinder in Zijtaart (Pastoor Clerxstraat 52a) en De Kikker in Schijndel (Jan van Amstelstraat 32). Hier geldt dat we de strikte hygiëneregels volgen die zijn opgelegd door het RIVM.

We bekijken de situatie per dag. Voorlopig gelden de genomen maatregelen tot en met maandag 6 april. Mochten er vanuit de overheid tussentijds nieuwe (of andere) maatregelen volgen, dan communiceren we dit gelijk.

We rekenen op uw begrip!

bottom of page