NIEUWS

Recente berichten

2 Apr 2020

| Geschreven door:

Per 1 april  mogen we een nieuwe locatie aan onze organisatie toevoegen. Kinderopvang Tamara is onderdeel van de Plu geworden!  Tamara Schoenmakers heeft na 21 jaar besloten te stoppen met kinderopvang Tamara maar gelukkig blijft kinderopvang Tamara bestaan op dezelfde...

Please reload

Volg ons
  • Facebook - White Circle

July 2, 2020

June 30, 2020

June 30, 2020

June 26, 2020

June 25, 2020

February 6, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Kinderopvang Tamara onderdeel van de Plu

2 Apr 2020

| Geschreven door:

 

Per 1 april  mogen we een nieuwe locatie aan onze organisatie toevoegen. Kinderopvang Tamara is onderdeel van de Plu geworden!  Tamara Schoenmakers heeft na 21 jaar besloten te stoppen met kinderopvang Tamara maar gelukkig blijft kinderopvang Tamara bestaan op dezelfde locatie met hetzelfde team waar kleinschalige kinderopvang wordt geboden in huiselijke sfeer.

 

Informatie over Tamara vindt u op deze site, inschrijven kan via het inschrijfportaal.

 

Tamara, Moniek, Aniek en alle kindjes, hartelijk welkom!

 

Please reload

©