NIEUWS

Recente berichten

2 Jul 2020

De voorbereidingen voor de zomervakantie zijn in volle gang. De activiteiten map stroomt helemaal vol. We hebben de professor van Mad Science uitgenodigd om op locatie een slijmfeest te komen geven. Wij hebben er mega veel zin in.

HET SLIJMFESTIJN 


We leren de kinderen...

Please reload

Volg ons
  • Facebook - White Circle

July 2, 2020

June 30, 2020

June 30, 2020

June 26, 2020

June 25, 2020

February 6, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Mad Science

2 Jul 2020

De voorbereidingen voor de zomervakantie zijn in volle gang. De activiteiten map stroomt helemaal vol. We hebben de professor van Mad Science uitgenodigd om op locatie een slijmfeest te komen geven. Wij hebben er mega veel zin in.

 

HET SLIJMFESTIJN 


We leren de kinderen hoe je in een laboratorium werkt, maken een supergaaf slijm recept met de raarste chemicaliën en we houden een wetenschappelijk watergevecht met pipetten. De kinderen ontdekken alles over chemische reacties en mogen hun eigen experiment mee naar huis nemen. Onze Mad Scientist zal de workshop afsluiten met een knallende chemische reactie!

 

 

 

Please reload

©