top of page

DE HEIDEBLOEM

Locatie de Heidebloem

Bij de Heidebloem kunnen kinderen van 2 jaar en 3 maanden – 9 jaar terecht. Voor kinderen van 2 jaar en 3 maanden – 4 biedt de Plu een uitdagend aanbod bij de peuteropvang. Schoolgaande kinderen tot 9 jaar zijn welkom bij buitenschoolse opvang (BSO) de Heidebloem. Locatie de Heidebloem is onderdeel van EBC Centrum. 

Is uw kind 9 jaar of ouder? Dan mag hij/zij al naar de Freekids! Is uw kind jonger dan 2 jaar en 3 maanden of zoekt u een andere vorm van opvang? Kijk dan eens bij één van onze andere locaties.

Ons adres:

Conventstraat 14

5481 CP Schijndel

e-mail: deheidebloem@deplu.org

Wij vinden het gezellig bij de Heidebloem en delen dit graag met u. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking.

RPP_6071.jpg
PeuterOpvang de Heidebloem

Bij peuteropvang de Heidebloem kan uw kind enkele dagdelen in de week met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes komen spelen en deelnemen aan de activiteiten die de Heidebloem te bieden heeft. Ze leren samenspelen, samen delen, ontwikkelen op motoriek en krijgen een gericht taalaanbod. In kleine stapjes worden de kinderen voorbereid op het basisonderwijs. Hierin vormen we steeds meer een samenwerking met basisschool 't Talent en de Heijcant.

 

Meer weten over hoe een dag er bij het peuteropvang uitziet? Kijk dan hier.

tel: 06-11359375

e-mail: POdeheidebloem@deplu.org

LRKP nummer: 199461314

BuitenSchoolse Opvang de Heidebloem

Voor en na school kunnen de kinderen van basisschool de Heijcant en 't Talent naar buitenschoolse opvang de Heidebloem komen. Deze locatie grenst aan school waardoor de overstap makkelijk is. Na wat drinken en een stuk fruit kunnen de kinderen hier een spelletje doen, een boekje lezen of lekker uitrazen op het schoolplein, in de gymzaal of op het mixveldje. Ook worden er vaak activiteiten georganiseerd door de medewerkers waar kinderen graag aan deelnemen.

Voor kinderen vanaf 9 jaar is het ook mogelijk om naar FreeKids te gaan.

 

Meer weten over hoe een dag er bij de buitenschoolse opvang uitziet? Kijk dan hier.

Gaat uw kind in de vakantie naar de BSO? Bekijk hier waar uw kind tijdens de vakantie wordt verwacht.

tel: 06-11359375

e-mail: BSOdeheidebloem@deplu.org 

LRKP nummer: 970180238

Heidebloem0.png
bottom of page