top of page

DE ZONNESTRAAL

Locatie de Zonnestraal

Bij de Zonnestraal kunnen kinderen van 2 jaar en 3 maanden - 9 jaar terecht. Voor kinderen van 2 jaar en 3 maanden - 4 jaar biedt de Plu een uitdagend aanbod bij het peuteropvang. Schoolgaande kinderen tot 9 jaar zijn welkom bij buitenschoolse opvang (BSO) de Zonnestraal. Is uw kind 9 jaar of ouder? Dan mag hij/zij al naar de Freekids

 

Is uw kind jonger dan 2 jaar en 3 maanden of zoekt u een andere vorm van opvang? Kijk dan eens bij één van onze andere locaties.

Ons adres:

Hertog Jan II laan 58A

5482 BJ Schijndel

e-mail: dezonnestraal@deplu.org

Wij vinden het gezellig bij de Zonnestraal en delen dit graag met u. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Bekijk onze video

Zonnestraal10.png
PeuterOpvang de Zonnestraal

Bij peuteropvang de Zonnestraal kan uw kind enkele dagdelen in de week met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes komen spelen en deelnemen aan de activiteiten die de Zonnestraal te bieden heeft. Ze leren samenspelen, samen delen, ontwikkelen op motoriek en krijgen een gericht taalaanbod. In kleine stapjes worden de kinderen voorbereid op het basisonderwijs.

 

tel: 06-29199855

e-mail: POdezonnestraal@deplu.org

LRKP nummer: 113506910

BuitenSchoolse Opvang de Zonnestraal

Voor en na school kunnen de kinderen van basisschool de Regenboog naar buitenschoolse opvang de Zonnestraal komen. Deze locatie grenst aan school waardoor de overstap makkelijk is. Na wat drinken en een stuk fruit kunnen de kinderen hier een spelletje doen, een boekje lezen of lekker uitrazen op het speelplein of op het mixveldje. Ook worden er vaak activiteiten georganiseerd door de medewerkers waar kinderen graag aan deelnemen.

Voor kinderen vanaf 9 jaar is het ook mogelijk om naar FreeKids te gaan.

Gaat uw kind in de vakantie naar de BSO? Bekijk hier waar uw kind tijdens de vakantie wordt verwacht.

 

tel: 06-29199855

e-mail: BSOdezonnestraal@deplu.org

LRKP nummer: 129043278

krijten.jpg
bottom of page