top of page

DE PADDESTOEL

Locatie de Paddestoel

Alles onder één dak! Alles op één plek om het vertrouwd, overzichtelijk en praktisch te houden. Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang voor de schoolgaande kinderen tot 9 jaar.

 

Is uw kind ouder dan 9, dan is hij/zij welkom bij de Freekids.

Ons adres:

Schoolstraat 2A

5482 EG Schijndel

e-mail: depaddestoel@deplu.org

Basisschool de Regenboog grenst aan de Paddestoel om zo de lijnen kort te houden. 

Wij zijn blij met deze locatie in Wijbosch en delen dit graag met u. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Paddestoel20.png
KinderDagVerblijf de Paddestoel

Kinderdagverblijf de Paddestoel is een verticale groep voor kinderen van      0 tot 4 jaar. In deze groep is altijd leven in de brouwerij door de verschillende leeftijden en verschillende ritmes van de kinderen. Dit zorgt voor een gevarieerd aanbod waar kinderen elkaar helpen.

tel: 06-15328679

e-mail: KDVdepaddestoel@deplu.org

LRKP nummer: 141541908

 

PeuterOpvang de Paddestoel

Bij peuteropvang de Paddestoel kan uw kind enkele dagdelen in de week met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes komen spelen en deelnemen aan de activiteiten die de Paddestoel te bieden heeft. Ze leren samenspelen, samen delen, ontwikkelen de motoriek en krijgen een gericht taalaanbod. In kleine stapjes worden de kinderen voorbereid op het basisonderwijs.

 

tel: 06-13984205

e-mail: POdepaddestoel@deplu.org

LRKP nummer: 141541908

Paddestoel30.png
Paddestoel40.png

BuitenSchoolse Opvang de Paddestoel

Bij buitenschoolse opvang (BSO) de Paddestoel kan uw kind terecht voor voorschoolse en naschoolse opvang. Doordat basisschool de Regenboog grenst aan locatie de Paddestoel is de overgang voor een kind prettig. Even wat drinken en een stuk fruit eten als we uit school komen. Daarna kunnen we spelen met onze vriendjes en vriendinnetjes van de BSO of meedoen met een van de activiteiten.

Gaat uw kind in de vakantie naar de BSO? Bekijk hier waar uw kind tijdens de vakantie wordt verwacht.

 

tel: 06-13984205

e-mail: BSOdepaddestoel@deplu.org

LRKP nummer: 105322982

 

 

bottom of page