WERKEN BIJ

Werken bij Kinderopvang de Plu

Word jij ook zo blij van het werken met kinderen? Heb jij passie voor het zien opgroeien, ontwikkelen en uitvliegen van onze jongere generaties? Kom dan bij ons werken!

Naast een gezellige en enthousiaste werkomgeving, stimuleren wij medewerkers om mee te denken, verder te ontwikkelen (door middel van cursussen en opleidingen) en actief betrokken te zijn bij de organisatie. 

Klik voor meer informatie over onze visie en onze identiteit.

Ontdek wat jij kan betekenen voor kinderopvang, doe de test! Klik hier

Hieronder publiceren we regelmatig nieuwe vacatures. Neem een kijkje en reageer!

RPP_1044.jpg

VACATURES

b6e8fd_c5e179d476e04c5bb14b09504dfe6935-mv1.jpg
Vacature Manager Kinderopvang

Sta jij te springen om onze teams tot een hoger level te brengen? Ben je bereid door het vuur te gaan voor pedagogische kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor de operationele aansturing  van onze locaties zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste manager kinderopvang.

Functieomschrijving

Als manager bij onze organisatie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van onze locaties. Daarnaast denk je als lid van het MT mee in de beleidsontwikkelingen van de organisatie en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het vastgestelde beleid binnen de locaties die je aanstuurt.

 

De locaties die je aanstuurt bieden zowel kdv, po als bso. Je bent in staat om op een inspirerende wijze leiding te geven en schept voorwaarden waarin medewerkers het beste tot hun recht komen.  Je geeft leiding aan de (senior) pedagogisch medewerkers. Voor ouders ben je aanspreekpunt, je neemt deel aan externe overleggen en rapporteert aan de directeur.

Hoe ziet je dag eruit?

Dit doe je allemaal vanuit ons  kantoor waarin je samenwerkt met een klein team van collega’s. Bij binnenkomst check je je mail, handelt een aantal facilitaire zaken af en maakt de notulen van het spm overleg eerder die week. Je overlegt met de beleidsmedewerker over een beleidsplan dat aangepast moet worden. Dan is het alweer tijd voor de lunch. Daarna ga je naar één van je locaties. Daar ga je in overleg met de directeur van de basisschool over het verder vormgeven van de samenwerking. Na dit overleg stap je de BSO binnen waar de kinderen je enthousiast begroeten. De pedagogisch coach is ook aanwezig. Jullie bespreken hoe het team gecoacht kan worden op hun pedagogisch handelen. Onderweg naar huis valt je op dat de dag voorbij gevlogen is.

 

Profiel

Je bent een ervaren en ondernemende manager op HBO niveau, die beschikt over pedagogische kennis. Daarnaast heb je ervaring in de aansturing van groepen medewerkers en vind je het een uitdaging om pedagogisch medewerkers te stimuleren en te motiveren om hun talenten te benutten. Je bent sociaal en communicatief vaardig, proactief, beschikt over een goede mix van mens- en resultaatgerichtheid, bent flexibel en wilt graag kwaliteit leveren. Je ziet meerwaarde in het samenwerken met externe partijen zoals het onderwijs.

 

Aanbod

Wij bieden je een verantwoordelijke en afwisselende functie, waarin je niet alleen uitgedaagd wordt bij te dragen aan het operationele proces maar waar ook volop ruimte is voor jouw inbreng op beleidsmatig niveau.

Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Kinderopvang. De functie wordt ingeschaald op grond van ervaring. Uren in overleg, een duo baan is bespreekbaar. Standplaats Schijndel, gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.

 

 

Solliciteren?

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je sollicitatie voor 12 juli a.s. naar sollicitatie@deplu.org t.a.v. mw. M. Evers.

 

Heb je vragen? Bel dan met Kelly Troeijen (manager) via 06-15141312 of stuur een email naar sollicitatie@deplu.org. Zijn wij ook enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Vacature Flexibele tutor (i.c.m. pedagogisch medewerker)

Heb je al ervaring met het werken in de kinderopvang, maar wil je net dat stukje extra uitdaging?  Wil jij mede vormgeven aan een doorgaande leerlijn? Lees dan snel verder, want wie weet ben jij de perfecte match!

Voor een aantal van onze locaties zijn wij op zoek naar een flexibele tutor. In deze functie werk je een aantal ochtenden op een peuteropvang locatie. Daarnaast ben je een aantal uren als flexibele tutor aan het werk bij de naastgelegen basisschool.

Peuters met een VVE indicatie starten op 2,3 jarige leeftijd bij één van onze peuteropvang locaties. Als ze 4 jaar worden stromen ze door naar de basisschool en krijgen ze van jou nog één uur per week extra ondersteuning in overleg met de leerkracht. Hierdoor ontstaat er een doorlopende leerlijn en ben jij de stabiele factor voor het kind. Eventueel kunnen deze uren nog aangevuld worden met enkele middagen bij de BSO.

Ben jij in het bezit van…
 • Een afgeronde relevante MBO (niveau 3 of 4) of HBO opleiding?

 • Een VVE certificaat (bij voorkeur Uk en Puk) en ervaring met het werken met VVE?

 • Een afgeronde taaltoets (3F niveau)?

 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden?

 • Zie je het als een uitdaging je in te zetten voor een doorgaande leerlijn ?

Wat bieden bij jou?
 • Een zelfstandige, uitdagende baan bij een kinderopvangorganisatie met ontplooiingsmogelijkheden ( in de samenwerking met het onderwijs) en ruimte voor eigen inbreng.

 • Een prettige professionele werkomgeving met de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Salaris conform de cao kinderopvang, schaal 6.

 • Een dienstverband van 1 jaar (uren in afstemming), met de mogelijkheid op contractverlenging.

Solliciteren?

Herken jij jezelf hierin en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV t.n.v. mw. M. Evers naar sollicitatie@deplu.org

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over deze functie? Neem dan contact op met Kelly Troeijen per mail of telefonisch (06-15141312).

RPP_9402.jpg

BSO-

topper!

FreeKids90.png
FreeKids20.png
Vacature Pedagogisch medewerker BSO

Wegens uitbreiding van ons team zijn we (per direct) op zoek naar:

Een enthousiaste BSO topper!

Dit ben jij! Je bent creatief, houdt van sporten, muziek, toneel of hebt hele andere talenten waar je kinderen in kunt meenemen. Je hart ligt bij het werken met kinderen, bent open, spontaan en klantgericht. Je wilt graag de vastigheid van het werken binnen eenzelfde team(s) afwisselen met het opdoen van ervaring op verschillende locaties.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit vragen we nog meer van je:

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma zoals bijvoorbeeld pedagogiek, sociaal pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of sport- en beweging etc.

 • Je bent een betrokken persoon bij zowel kinderen, ouders als collega's;

 • Je kan goed samenwerken en omgaan met feedback;

 • Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden;

 • Je bent stressbestendig;

 • Je hebt een flexibele en enthousiaste werkhouding en bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

 • Geen 9 tot 5 mentaliteit!

 

Dit bieden wij jou:

 • Het opdoen van ervaring binnen verschillende locaties en werksoorten.

 • Een salaris conform cao richtlijnen en passend bij je kennis en ervaring.

 • Uiteraard streven we naar vaste teams en stabiliteit voor jou, de kinderen en hun ouders.

 • Een uitdagende baan met ruimte voor eigen inbreng.

 • Een prettige professionele werkomgeving met de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Een dienstverband van 1 jaar, vaste uren (aantal in overleg), met de mogelijkheid op contractverlenging.

 

Solliciteren?

Herken jij jezelf hierin en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV, samen met een recente foto t.n.v. mw. M. Evers naar sollicitatie@deplu.org.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over deze functie? Neem dan contact op met mw. Kelly Troeijen per mail of telefonisch 073-7502845. 

Vacature Pedagogisch Medewerker

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:

Een enthousiaste pedagogisch medewerker

Onze pedagogisch medewerkers zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen. Samen zorgen zij als team voor een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen zich geborgen en thuis voelen. Onze pedagogisch medewerkers zijn allround en werken zowel met 0-4 jarigen als met 4-13 jarigen.

Ben jij een pedagogisch medewerker die...

 ... energie krijgt van het werken met kinderen?

 ... graag samenwerkt binnen een team?

 ... een goede sfeer en een veilige omgeving voor de kinderen creëert?

 ... de ontwikkeling van kinderen volgt en hun ontwikkeling spelenderwijs stimuleert?

 ... een open en flexibele houding heeft naar kinderen, ouders en collega's?

 ... flexibel inzetbaar is? Zowel in dagen, maar ook binnen alle werksoorten die we verzorgen?

 ... duidelijke structuur biedt aan een groep?

 ... woonachtig is in Schijndel of directe omgeving?

Ben je in het bezit van...

 ... een afgeronde relevante MBO (niveau 3 of 4) of HBO opleiding?

 ... een rijbewijs B?

Bij voorkeur ben je in het bezit van...

 ... een VVE certificaat (bij voorkeur Uk en Puk)?

 ... een afgeronde taaltoets (3F niveau)?

 ... ervaring met het kind volgsysteem Kijk?

En heb jij...

 ... aantoonbare (stage)ervaring in de kinderopvang (0-13 jarigen)?

 ... goede sociale en communicatieve vaardigheden?

 ... een proactieve en klantgerichte instelling?

Wat bieden wij jou?

 ... een uitdagende baan met ruimte voor eigen inbreng.

 ... een prettige professionele werkomgeving met de mogelijkheid voor persoonlijke 

     ontwikkeling.

 ... salaris conform de CAO Kinderopvang, schaal 6

 ... een dienstverband van 1 jaar (uren in overleg), met de mogelijkheid op contractverlenging.

Solliciteren?

Herken jij jezelf hierin en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV, samen met een recente foto t.n.v. mw. M. Evers naar sollicitatie@deplu.org.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over deze functie? Neem dan contact op met mw. Kelly Troeijen per mail of telefonisch 073-7502845.

RPP_6142.jpg
734062_140481389454790_267008085_n.jpg

Ervaren en

flexibel