DE KAMELEON

Locatie de Kameleon

De kameleon: soms is hij blauw, de andere keer oranje, de kameleon past zich aan aan zijn omgeving. Het kind als de omgeving, een pedagogisch medewerker als een kameleon die inspeelt op de behoefte van het kind.

Met twee groepen, een grote hal en kinderen van 0-4 jaar uit heel Schijndel en omstreken is het een gezellige boel bij de Kameleon. Samen spelen, leren van elkaar, uitstapjes met de bolderkar en vooral ontdekken vanuit het initiatief van het kind. Met een diversiteit aan groepen heeft de Kameleon kinderen veel te bieden.

Is uw kind ouder dan 4 of zoekt u een andere vorm van opvang? Kijk dan eens bij één van onze andere locaties.

Ons adres:

Rietbeemdweg 16

5482 JA Schijndel

tel: 073-7502849

e-mail: dekameleon@deplu.org

LRKP nummer: 417443687

Wij zijn blij met de Kameleon en delen dit graag met u. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Blauwe groep​

De blauwe groep staat volop in het teken van de kinderen van 0-4 jaar. Met verschillende hoeken zoals een poppenhoek, winkeltje, een leesruimte en een mat voor auto of blokkenspel is er genoeg uitdaging te vinden voor de peuters. Knutselen in het atelier of samen spelen in de grote hal.

Ook voor de allerkeinsten is er genoeg te beleven. Hier kunnen de kinderen binnen een veilige omgeving met vertrouwde pedagogisch medewerkers volop ontdekken, spelen en leren.

e-mail: blauwegroep@deplu.org

RPP_1044.jpg

Oranje groep

De oranje groep is een verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar. In deze groep is altijd leven in de brouwerij door de verschillende leeftijden en verschillende ritmes van de kinderen. Dit zorgt voor een gevarieerd aanbod waar kinderen elkaar helpen en veel te ontdekken is.

e-mail: oranjegroep@deplu.org