top of page

DE TOVERBAL

Locatie de Toverbal

Bij de Toverbal kunnen kinderen van 2 jaar en 3 maanden - 9 jaar terecht. Voor kinderen van 2 jaar en 3 maanden - 4 jaar biedt de Plu een uitdagend aanbod bij het peuteropvang. Schoolgaande kinderen tot 9 jaar zijn welkom bij buitenschoolse opvang (BSO) de Toverbal. Is uw kind 9 jaar of ouder? Dan mag hij/zij al naar de Freekids

 

Is uw kind jonger dan 2,5 of zoekt u een andere vorm van opvang? Kijk dan eens bij één van onze andere locaties.

Ons adres:

Beemdstraat 3-5 (PO) en Smaldonkstraat 10 (BSO)

Schijndel

E-mail: detoverbal@deplu.org

Wij vinden het gezellig bij de Toverbal en delen dit graag met u. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Bekijk onze video

RPP_1061.jpg
PeuterOpvang de Toverbal

Bij peuteropvang de Toverbal kan uw kind enkele dagdelen in de week met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes komen spelen en deelnemen aan de activiteiten die de Toverbal te bieden heeft. Ze leren samenspelen, samen delen, ontwikkelen de motoriek en krijgen een gericht taalaanbod. In kleine stapjes worden de kinderen voorbereid op het basisonderwijs.


Alle kindjes van het peuteropvang zitten vanaf januari 2016 in een nieuwe ruimte. Hierdoor kunnen we af en toe ook even met onze vriendjes en vriendinnetjes van Basisschool de Beemd en de Kring samenspelen.

 

Beemdstraat 3-5

5482 HA Schijndel

tel: 06-23287766
e-mail: POdetoverbal@deplu.org

LRKP nummer: 921301686

BuitenSchoolse Opvang de Toverbal

Voor en na school komen de kinderen van Basisschool de Beemd en de Kring graag naar BSO de Toverbal. In het scoutinggebouw, waar de BSO van de Plu gevestigd zit, worden veel activiteiten ondernomen. Kinderen vinden het vooral leuk om buiten het terrein te verkennen, te voetballen of binnen te knutselen.

Gaat uw kind in de vakantie naar de BSO? Bekijk hier waar uw kind tijdens de vakantie wordt verwacht.
 

Smaldonkstraat 10

5482 KE Schijndel

tel: 06-15301366
e-mail: BSOdetoverbal@deplu.org

LRKP nummer: 901477655

Toverbal10.png
bottom of page