© 

NIEUWS

6 Feb 2020

| Geschreven door:

Wij vinden het belangrijk dat kinderen blijven bewegen. Daarom hebben we nu bij De Plu een beweegvloer van Springlab; samen springen, bewegen en leren.

7 Aug 2019

| Geschreven door:

Sta jij te springen om onze teams tot een hoger level te brengen? Ben je bereid door het vuur te gaan voor pedagogische kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de operationele aansturing van vier van onze locaties zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiast...

9 Jul 2019

| Geschreven door:

Let op! Tijdens de zomervakantie is de BSO opvang voor de locaties Toverbal, Zonnestraal en Paddestoel bij locatie de Zonnestraal op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag is zoals u gewend bent de vakantie BSO bij locatie de Kikker.

Locatie de Zonnestraa...

11 Apr 2019

| Geschreven door:

Alle medewerkers van Kinderopvang de Plu hebben op 6 april enthousiast deelgenomen aan de studiedag. Het was een interessante dag vol pedagogische verdieping! De dag is gestart met een lezing van Margeret Reinierse van de vroegbehandeling van Kentalis over TOS. Vol aan...

2 Apr 2019

| Geschreven door:

Begin maart plaatsten we al een bericht over de actieweek voor Kika. Van 18 t/m 22 maart hebben alle kinderen volop gebakken om geld op te halen voor Kika. Alle ouders/verzorgers/opa's/oma's etc. konden in die week de baksels op locatie kopen.

En wat was het een succes!...

8 Mar 2019

| Geschreven door:

Met heel veel kinderen in Nederland gaan wij bakken voor KiKa! Naar het idee van ‘Heel Holland bakt’ roept Kika iedereen op om in actie te komen door lekkere dingen te bakken.

Ook Kinderopvang de Plu doet hier aan mee! We proberen daarmee zo veel mogelijk donaties op te...

27 Feb 2019

| Geschreven door:

Vandaag hebben de Kameleon, de Heidebloem, de Paddestoel en de Toverbal ook het verkeersveiligheidslabel in ontvangst mogen nemen. Hierdoor zijn nu alle locaties van de Plu gecertificeerd, iets waar we trots op mogen zijn!

Jonge kinderen hebben een kenmerk dat volwassen...

27 Jun 2018

| Geschreven door:

Helaas zijn het kantoor en locatie de Kameleon tijdelijk telefonisch niet bereikbaar vanwege een technische storting. Voor contact kunt u het beste mailen of bellen naar: 06-15141312.

Naar verwachting is het probleem in de loop van de middag weer opgelost. Excuses voor...

20 Jun 2018

| Geschreven door:

Helaas is KDV de Kikker op dit moment niet telefonisch bereikbaar vanwege een storing. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer van de BSO: 073-3160012 of via kdvdekikker@deplu.org.

Wij proberen het probleem z.s.m. op te lossen. Excuses voor het eventuele ongemak.

Please reload

Recente berichten

February 6, 2020

April 11, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook - White Circle